Trädgårdsvagn i plast

Nackdelar med kompositer och (hårt) trä

Alla som har ett befintligt komposit- eller trädäck känner till dess irriterande egenskaper. Plankorna är böjda, släta och missfärgade med tiden. Äkta trä spricker också så småningom, ruttnar och till och med ruttnar. Av dessa skäl väljer många att inte välja ett trädäck med trädäck, och det är synd! Som tur är finns det sedan flera år ett mycket bra alternativ till att njuta av altanen med trädäck i princip som tänkt.
Blogg Inspirationstips Byggrenovering Your Home Garden Fair
Alternativt förslag

AlterWood-dynan är operforerad, helt gjord av plast (inga träfibrer används!) och är designad för att ge den perfekta kombinationen av prestanda och långvarig skönhet. Utseendet på denna yttervägg är förvånansvärt naturligt, men om du är osäker är det ingen överdrift att säga att det är en riktig träterrass! Detta är i första hand en kombination av tydligt närvarande träfibrer och olika nyanser, vilket säkerställer denna positiva förväxling med äkta trä.
Skivan är perfekt robust, 32 mm tjock och känns direkt som en högkvalitativ produkt. Men vikten är inte överraskande dålig, på grund av dess speciella sammansättning. Detta gör den lämplig för tak och andra platser där vikten är viktig. Däcksbrädan är täckt med gummitoppningar så att däcket inte glider. Dessutom utövar den tillräckligt grepp även i regn, vilket gör den mindre halt.

Blogg Inspirationstips Byggrenovering Your Home Garden Fair
Dessutom är UV-skydd inbyggt i det översta lagret, så blekning på grund av solens inverkan är ett minne blott. Eftersom det översta lagret är vätskehärdat är det helt stängt i strukturen så att alger inte sätter sig på hyllorna. Det smidiga gummit är helt repfritt och är perfekt för sommarens eftermiddagssnacks och drinkar.
Blind bekräftelse

Om de positiva egenskaperna hos hyllorna ännu inte är övertygande, är bekräftelsen det. Efter installationen är skruvarna helt osynliga och blockerar inte skruvhål eller använder klämmor. De specialutvecklade rostfria skruvarna försvinner helt på gummitopparna. Skruvarna är mycket tunna och huvudet är mycket litet. De går rakt in i skivan utan förborrning, vilket ger det översta lagret av gummi möjlighet att rulla om skruvarna, varefter skruvarna är helt borta. Denna process är tydligt synlig i olika videor, men det är ännu bättre att uppleva det. Det är verkligen väldigt speciellt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trädgård

Cypress

Cypress? Det finns många typer av växter som du kan använda för att skapa en häck. En häck är en slags skiljevägg i din trädgård, precis som du skulle göra med ett staket, men med växter. Det ger din trädgård ett naturligt utseende och du har mycket grönska att titta på. En av de mest […]

Read More
Trädgård

Terrassen till ditt drömhus

Uteplatsskydd har många fördelar och gör ditt drömhus ännu vackrare. Genom att välja tak blir din altan en slags förlängning av ditt hem. En plats att koppla av! Sitt alltid ute … Verandaskydd gör ditt nattliv plötsligt mycket mindre beroende av vädret. Det är fortfarande torrt när det regnar och är det för mycket sol […]

Read More
Trädgård

Konstgräsmöjlighet

  Jag vill göra ditt drömhems trädgård grönare, men kan du inte se riktig gräsmatta underhåll? Då går vi till konstgräs! Konstgräs har inte bara många fördelar, utan de har också ett överraskande antal användningsområden. Du kan läsa allt i den här artikeln. Typer av konstgräs Det finns många typer av konstgräs tillgängliga. Det finns […]

Read More